Cautare

1754 de rezultate pentru "constructorul familia" (3.09 secunde)
Racii ar face orice pentru familie, dar si impreuna cu cei din familia lor pentru a profita de timpul pe care il petrec de Craciun sub acelasi acoperis.
Familia este primordiala in viata unui om - Familia este primordiala in viata unui om, considera Marius Dulce.
In acest context, familia este inteleasa ca fiind cea mai insemnata uniune sociala de care depind dezvoltarea, stabilitatea si existenta intregii societati.
Nu doar a celor proprii Statului Providenta, ci pe cele comunitare, in primul rand familia.
Aici, am familia: ... Nici in familia mea, nici in familia sotului nu au fost medici. Nu am de gand sa-i indrum spre medicina sau spre ceva anume.
In Romania insa, asa precum se intampla si in marea majoritate a societatilor contemporane, cel putin alea pe linie de filiatie greco-romano-crestina, familia inseamna un ea cu un el cu niste copii. Familia face copii.
Sunteti dornici sa vorbiti cu cei cunoscuti, aveti chef de discutii si se pare ca familia va face o favoare. ... Atitudinea dumneavoastra se schimba si o sa faceti tot ce puteti pentru a va extinde familia.
Programeaza o zi sau doua doar pentru tine Gemeni Gemenii sunt extrem de afectuosi, de dragastosi in acest weekend cu familia, prietenii sau persoana iubita. ... In ultima vreme ai stat mult cu familia, dar acum a venit timpul sa iesi cu prietenii.
Prin aceasta precizare clara si fara echivoc, in Constitutia Romaniei, se afirma, se apara si se promoveaza familia ca institutie umana fundamentala creata si binecuvantata de Dumnezeu pentru cresterea si perpetuarea umanitatii, potrivit cuvintelor Sfintei Scripturi:
Cetatenii au fost chemati sa se pronunte daca sunt de acord pentru schimbarea definitiei familiei din Constitutie, in asa fel incat formularea FAMILIA SE INTEMEIAZA PE CASATORIA LIBER CONSIMTITA INTRE SOTI sa fie schimbata in FAMILIA SE INTEMEIAZA PE CASATORIA LIBER CONSIMTITA INTRE UN BARBAT SI O FEMEIE.
5.Barbatul care te iubeste ar trebui sa faca un efort cand vine vorba de familia ta Daca lipseste de la toate cinele in familie sau evita de fiecare data sa aiba vreun contact cu familia ta, el pur si simplu nu te iubeste suficient.
Familia acestuia a postat un mesaj dureros pe contul de socializare. ... Noi, familia, il stim pe Leo Iorga - omul. ... Fiti binecuvantati, a scris familia lui Leo pe Facebook.
Fostul presedinte si familia lui sunt acuzati de evaziune fiscala. Nu este prima data cand familia Trump se confrunta cu astfel de probleme.
Dictonul - Familia, celula de baza a societatii - pare inca prea comunist, numai ca nici reversul nu este de dorit. Acum mai degraba se poate spune in prea multe cazuri ca familia nu te mai protejeaza de jungla societatii.
Familia lui Kobe Bryant a castigat procesul impotriva politiei din L.A Politia din L.A a publicat fotografii cu trupul neinsufletit al lui Kobe. Familia lui Kobe Bryant a primit despagubiri de 16 milioane de dolari.
De ce a trebuit sa-si riste viata si in cele din urma sa si-o piarda numai pentru a fi sigur ca familia lui va avea un acoperis deasupra capului?
Ele sustin ca nu pot fi de acord ca elevii, cadrele didactice si parintii din localitatile cu primari PD sa fie pedepsiti si in anul scolar 2007-2008, care sa-i gaseasca in scoli si gradinite condamnate la degradare "de constructorul Adomnitei".
Prin Studiul de Fezabilitate (SF) se intocmeste un plan de expropriere, apoi documentatiile si identificarea lor, se intocmesc documentatiile, apoi se consemneaza banii la CEC, iar in acel moment constructorul poate sa intre pe terenul respectiv.
Constructorul poate fi sanctionat. GdS: Ati sanctionat pe cineva? M.M.: Cred ca nu. GdS: Dar, tehnic, strada poate fi adusa la acelasi nivel calitativ?
Constructorul poate fi sanctionat. GdS: Ati sanctionat pe cineva? M.M.: Cred ca nu. GdS: Dar, tehnic, strada poate fi adusa la acelasi nivel calitativ?
google-analytics.com